Турнір на Кубок Миколая з гандболу

2013-12-19

/Files/images/IMG_0143.JPG

19 грудня, в Ужгороді на базі спорткомплексу «Юність» дівчата гандболістки боролися за перемогу в «Кубку Миколая». У змаганнях взяли участь 4 команди. Три команди з Ужгорода та команда Перечинської ДЮСШ відділенняТур’я-Ремети під керівництвом тренера Лабанича Богдана. Вікова категорія дівчат - 2003-2004 роки народження.

У першій же грі дівчата з Перечинської ДЮСШ немов грім з ясного неба дебютували з перемогою 7 : 0. Друга гра була не менш цікавою та напруженою, адже дівчата довго не могли відкрити рахунок. І тільки після внесення тренером коректив у тактику гри, команда перемогла 4 : 0. У фінальній грі наші дівчата хоч і поступилися команді Ужгорода з рахунком 0 : 2, але залишилися задоволені здобутим другим місцем.

Слід відзначити найефективніших гравців : Попович Мілка і Симочко Анастасія проявили себе вдалою грою в атаці, Червеняк Олександра, Пузакулич Христина, Малікова Аліна та Воронич Ярослава показали ефективну гру в захисті. Всі учасники були нагороджені подарунками та солодощами.

"Команда перечинських гандболісток лише недавно почала тренуватися, тому перемога в двох іграх- це чудовий результат і стимул рухатися вперед до нових перемог." - зазначив тренер команди Лабанич Богдан

Кiлькiсть переглядiв: 278

Коментарi